Kinderopvang Het Snuitje is sinds 2008 gevestigd in een boerderij en hooiberg op ons erf. Dit is uniek in de regio Veghel. Het is gelegen aan de Middegaal 26-28, net buiten de bebouwde kom van Veghel, aan de doorgaande weg van Veghel naar Heeswijk-Dinther.

Kinderopvang Het Snuitje is speciaal ontwikkeld voor agrarische kinderopvang, waar bewust wordt stil gestaan bij een veilige omgeving voor kinderen, het verzorgen van de dieren, de natuur en een prettige werkomgeving voor de medewerkers. Kinderopvang Het Snuitje is aangesloten bij de Verenigde Agrarische Kinderopvang (VAK).

Bij kinderopvang Het Snuitje is uw kind welkom vanaf de leeftijd van 8 weken tot 12 jaar.

In deze belangrijke levensfase bieden wij uw kind ontwikkelingsmogelijkheden aangepast aan zijn of haar eigen tempo. Steeds meer kinderen groeien op, zonder de vrijheid van de boerderij, terwijl een boerderij juist veel ontwikkelingsmogelijkheden en uitdaging biedt en geeft.

Wij bieden:

  • Kinderdagopvang: 48 kindplaatsen per dag in de leeftijd van 8 weken tot 4 jaar. Hierna te noemen: ‘dagopvang’. Drie groepen van maximaal 16 kindplaatsen per dag. Een zogenoemde verticale groep. Groepsnamen Villa Knor, De Biggetjes en De Krulstaartjes;
  • Buitenschoolse opvang: 38 kindplaatsen per dag in de leeftijd van 4 jaar tot 12 jaar. Eén groep van 20 kinderen en één groep van 10 kinderen. Hierna te noemen: ‘BSO’. Groepsnamen De Blokhut en De Hooizolder.

Wij zijn zelf op de boerderij opgegroeid en spreken daarom vanuit ervaring. Deze ervaring willen wij uw kind ook bieden. Uw kind te laten genieten van de dieren, de vrijheid, de ruimte, de natuur en de activiteiten op de boerderij. Ons doel is een kindveilige, huiselijke, sfeervolle en vriendelijke kinderopvang. Wij verzorgen en begeleiden uw kind met veel liefde en persoonlijke aandacht.

Dit alles is het succes van agrarische kinderopvang!

Nog meer nieuwsgierig geworden naar onze opvang? Kijk dan voor meer informatie en foto’s op onze website: www.kdvhetsnuitje.nl en neem daarna gerust contact met ons op!